Galleria Center Syd fortsätter att utvecklas och meddelar nu den glada nyheten att den populära hamburgerkedjan Surf Shack öppnar i gallerians Food Court.

 

I augusti flyttar den omåttligt populära hamburgerkedjan Surf Shack in på Galleria Center Syd. Surf Shack som redan har två restauranger i Malmö, en i Lund och en i Höllviken,
väljer nu Galleria Center Syd som nästa plats att öppna på.

 

”Galleria Center Syd känns som den perfekta platsen för vårt koncept, vi hoppas att det kommer att locka många nya besökare som är sugna på en riktigt bra burgare, eller något annat av våra många alternativ”, säger Fredrik Arvebro, grundaren och VD till den växande kedjan.

 

Surf Shack öppnar i gallerians Food Court där de kommer att bidra med ännu fler smakupplevelser till gallerians besökare. Surf Shack använder sig av säsongbaserade grönsaker och serverar en varierad meny med allt från burgare, Fish and Chips och vegetariska alternativ.

 

”Vi är väldigt glada över att Surf Shack blir en del av Galleria Center Syd, som fortsätter att locka nya aktörer”, säger centrumchef Magnus Gibhardt. Galleria Center Syd är mitt uppe i sitt arbete att utvidga sitt utbud genom att förädla de ytor som finns tillgängliga. ”Vi slutar aldrig att motiveras av att berika vår galleria med nya aktörer, vår vision är att göra Galleria Center Syd till en plats bortom själva köpprocessen”, fortsätter Magnus.

 

Galleria Center Syd fortsätter att bredda sina restaurangalternativ så att varje besökare ska ha möjligheten att äta vad som passar dem. Surf Shack blir en plats där hela familjen kan ­
avnjuta en måltid, oavsett om man äter kött, fisk eller mittemellan.

 

”Vi fortsätter att bygga för framtiden. Under de närmaste månaderna kommer vi att hitta plats för ännu fler nya aktörer som kommer att öka bredden i vårt utbud ytterligare. Genom att utveckla de ytor som finns tillgängliga, tillsammans med övriga planer för handelsplatsen, stärker vi vår plats för handel”, avslutar Magnus.