Sko & Nyckelservice

Sko & Nyckelservice

Öppettider

Vardagar 10–20
Helger 10–18

046-71 24 46

SkoNyckelservice

sko_nyckelservice

Skriv till oss

Välkommen till Sko & Nyckelservice på Center Syd!

Skomakeri, nyckelbar och kemtvätt under ett och samma tak

 

SKOMAKERI

Med vår 30-åriga erfarenhet kan vi hjälpa dig med det mesta inom skoreparationer. Vi tar även emot trasiga väskor och skinnjackor o. dyl för återställning.

NYCKELBAR

Vi gör kopior på dina hus-, bil, garage-, båt- och andra nycklar medan du sitter och väntar eller shoppar på centret. Skulle vi mot förmodan inte ha just din nyckel hemma kan vi, om den finns på lager, få hem den inom 2-3 dagar. Vi klarar även av nycklar med elektronisk startspärr, s.k chippade.

KEMTVÄTT

Lämna in dina smutsiga kläder hos oss och du får dem tillbaka rena och nypressade, upphängda på galgar eller i paket. Med hjälp av energisnåla maskiner och miljöcertifierade tvättmedel klarar vi av allt från vanlig kemtvätt till skinn/mockatvätt, vittvätt och mattvätt.

BATTERIBYTE

I vår butik på Center Syd erbjuder vi även en enklare klockservice. Har din klocka, bilnyckel eller andra småelektroniska apparater trötta batterier? Eller behöver din klocka en ny rem? Vi hjälper dig gärna att byta till nya och pigga batterier eller en ny och slitstark rem. Vi använder endast miljöanpassade batterier av högsta kvalitet från bl.a Maxell och Panasonic.

GRAVERING av dörrskyltar, namnbrickor till hund/katt, vandringspokaler och vissa smycken.

 

Hjärtligt välkomna!


Karta