Vibes of Mind

Vibes of Mind

Öppettider

Vardagar 10–20
Helger 10–18

vibesofmind.se

vibesofmind.se

Skriv till oss

Vibes Of Mind

Vibes of Mind - Ett spirituellt Wellness brand

Vi har tagit det bästa från den spirituella världen, gjort den ny, rolig, och tillgänglig för alla. Här kan du enkelt få inspiration för att nå dina mål med kristaller, ge dig själv en stund self love och reflektion med organisk beauty care rutin.
Ett ”go to place” för att boosta ditt liv på en helt ny nivå!

Vår filosofi är att inspirera till mer balans & self love i livet. Vi vill göra det enkelt för alla att ta del av det bästa den spirituella världen har att erbjuda.

Vi bygger på 4 viktiga pelare: Soul mind, Soul care, Soul food & en Soul club, allt du behöver för att uppgradera ditt liv.

I vår magiska värld hittar du allt för din spirituella livsstil, vi guidar dig hela vägen. Soul mind: Magiska kristaller, rökelser, ritualer etc. Soul care: Hudvård, kroppsvård & aromaterapi. Soul food: Kost som är bra för både kropp och själ för att boosta din kropp till att bli både piggare & starkare.

Vår Soul Club är ett community där vi tillsammans inspirerar till en spirituell livsstil.

Soul Club finns på plats i butiken i vårt alldeles egna Soul Club room där vi varje vecka inspirerar varandra och lär oss mer om kristaller, meditation och hudvård.

Att vara med i Soul Club är helt kostnadsfritt och vår community finns även digitalt på Instagram & Facebook.


Karta