En av Sveriges största varuhuskedjor för hemmafixare och proffs väljer nu att öppna i Galleria Center Syd. Med sitt 2 700 kvadratmeter stora varuhus blir Jula en stor aktör inne i gallerian.

Galleria Center Syd expanderar, flyttar om och bereder väg för nya tiders köpcentrum. En handels-plats för framtiden. Och Jula, som oftast hittas i egna varuhus utanför gallerior och köpcentrum, väljer nu att öppna inne i Galleria Center Syd.

Hela vårt projektteam har varit involverat i framtagandet av vår utvecklingsplan och det är en kittlande idé att överhuvudtaget ta med Jula i denna plan. Att se hur deras vision sammanfaller med vår är fantastiskt roligt. Som den levande mötesplats Galleria Center Syd verkligen är, är det viktigt för oss att fortsätta bredda vårt butiksutbud till våra kunder, säger centrumchef Magnus Gibhardt.

Julas etablering öppnar även upp för nya möjligheter, lösningar och helt nya samarbeten. Just nu är det extra mycket liv och rörelse inne i gallerian. Utöver Julas intåg flyttar även Gina Tricot, Dressmann, Skopunkten, Lekia och Telenor till nya lägen inne i gallerian och passar samtidigt på att uppdatera till sina senaste butikskoncept. Deichmann har redan öppnat i sin nya lokal och blivit den andra av sina butiker i Sverige som har ett sportinriktat koncept. Även Cassels uppdaterar med ny inredning och en tydligare avdelning för herr.

− Löddeköpinge är en mittpunkt för många av våra händiga kunder och Galleria Center Syd är ett starkt handelsområde. Vi ser stor utvecklingspotential för hela området. Tillsammans med Julas övriga skånevaruhus, blir vårt erbjudande nu mer komplett för att nå större delen av våra kunder i regionen. Vi vill finnas där kunden finns, både lokalt och med e-handel, för att motivera kunder att fixa själva, säger Michael Gustafsson, Country Operational Manager, Jula Sverige. − Tillsammans med övriga planer för Handelsplats Center Syd stärker vi vår plats för handel och som Jula påpekar i sin kommunikation att “inget kan stoppa dig nu”, menar vi att det är just precis så. Inget kan stoppa oss nu, säger Magnus Gibhardt.